×
×

همچنان برمدار قبیله‌گرایی

  • 24 آذر 1402
  • 178 بازدید
  • 0
  • چند روزی مانده به تشکیل مجلس یازدهم، به دعوت اداره مجلس، نشستی یک‌روزه برگزار شد تا نکات و ملاحظات نمایندگی را برای منتخبین جدید ارائه کنند. در قسمتی از برنامه، از جناب باهنر با عنوان شیخ‌الوکلا دعوت شد تا گوشه‌ای از تجربه ۷ دوره نمایندگی را به جوانان عرضه کند. بعد از گزارشی مفصل که […]

    همچنان برمدار قبیله‌گرایی
  • چند روزی مانده به تشکیل مجلس یازدهم، به دعوت اداره مجلس، نشستی یک‌روزه برگزار شد تا نکات و ملاحظات نمایندگی را برای منتخبین جدید ارائه کنند.
    در قسمتی از برنامه، از جناب باهنر با عنوان شیخ‌الوکلا دعوت شد تا گوشه‌ای از تجربه ۷ دوره نمایندگی را به جوانان عرضه کند.
    بعد از گزارشی مفصل که از اوضاع آشفته و بی‌سروسامان اقتصاد کشور داد، منتظر بودیم ببینیم نسخه راه‌گشای ایشان بعد این همه سال تجربه مجلسی، چه خواهد بود.
    لحنش به یکباره عوض شد و خیلی صریح گفت تجربه من میگه به پروپای دولت نپیچید! دولت گرفتار است و کاری نمی‌تواند بکند‌؛ با دولت مماشات کنید!
    من و یکی دیگر از منتخبین جوان، برآشفتیم و زبان به اعتراض بلند، که ما اصلا انگیزه‌مان از ورود این بوده که این ریل را عوض کنیم. گفتیم وقتی امثال شما این همه سال در مجلس مماشات کرده‌اند باید هم نتیجه چنین شود‌.
    آن روز دولت دست روحانی و قماش اصلاح‌طلب بود و قاطبه مردم از مجلس جدید اصولگرا انتظار داشتند اوضاع را عوض کند. اما توصیه سیاسیون به ما جوانان چیز دیگری بود.
    الغرض، دوگانه مزخرف اصولگرا – اصلاح‌طلب، امروز از یک بازی سیاسی هم کاذب‌تر شده و برای مایی که دیگر، لخت ِ نظرات حضرات را درون حاکمیت دیده‌ایم، به شدت رنگ باخته و بلکه حال به هم زن شده است.
    مسئله انتخابات مجلس، انتخاب بین اصولگرا و اصلاح‌طلب نبوده و نیست. چالش امروز، بین اقتصاد تولیدی و مردمی و عدالت‌محور، با اقتصاد بی‌سرصاحب تکنوکرات است.
    گام دومی‌ها دیگر زیربار صحنه‌سازی و دوگانه‌بازیِ نخ‌نمای سیاست‌مداران نخواهند رفت.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *